Heimstad - Trøndelag

Stein Søraas
stein.soraas@solhaugen.no
95 99 93 24

Avdeling Heimstad er godkjent for tre plasseringer i henhold til Lov om barnevernstjenester §§ 3-2 og 5-1, samt for §§ 4-1 og 4-2 i påvente av langtidsplassering.

Avdelingen består av et stort tun med to boliger omkranset av et gjerde, sentralt og samtidig skjermet.

Det ene huset er en romslig enebolig med plass til to beboere. Huset består av gang, vaskerom, tre bad, stue, kjøkken og fem soverom. Boligen har en romslig solfylt veranda i første etasje, samt en lufteveranda i andre etasje.

Det andre huset er en liten enebolig med plass til en beboer. Første etasje består av gang, bad/vaskerom og toalett for ansatte, samt stue og kjøkken. Andre etasje består av et soverom til beboer, et soverom til ansatt, kontor, bad for beboer, samt bod. Boligen har en romslig solfylt veranda i første etasje, samt en lufteveranda i andre etasje.

Avdeling Heimstad ligger svært sentralt til i sentrum av Rissa i Indre Fosen kommune. I sentrum finnes butikker, treningssenter, skoler, busssentral, legekontor, tannlege i umiddelbar nærhet, i en omkrets på 500 meter. Det er fine friluftsområder i nærheten, både hva gjelder sjø, skog og fjell.

Vi som jobber på Heimstad følger medleverturnus.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.