Om oss

Om Solhaugen Fosterhjem

Solhaugen er et privat selskap som tilbyr barnevernstjenester til det offentlige, stat og kommune. I 2020 ble to selskaper internt hos slått sammen til det som i dag er Solhaugen Fosterhjem og tiltakstjenester, men vi har jobbet med barnevernstjenester og veiledning siden 1995. Vi har kontorer i Haugesund, Rissa, Drammen og Jessheim og er til sammen 14 ansatte i organisasjonen. I juni 2023 endret vi navn til Solhaugen Fosterhjem og tiltakstjenester.

"Det holder ikke bare å være medmenneskelig og empatisk, du må også ha relevant og avgjørende kunnskap for å utgjøre en positiv forskjell for dem vi er til for. Og motsatt, du får ikke effekt av kunnskapen om vi ikke forstår og er engasjert i situasjonen til personen som trenger oss."

Hjemmenes betydning for sårbare barn

Vi er svært stolte over våre familier som virkelig gjør en utrolig forskjell for de sårbare barn og unge som vi har hos oss. Det er i hjemmene den virkelige, meningsfylte jobben gjøres.

Et engasjert team

Solhaugen arbeider stadig for å levere gode tilbud til barn og unge, og til mennesker i sårbare livssituasjoner.  Våre firma er meningsfullt ulike, men alle er opptatt av å være lydhøre, stolte, aktuelle og levere tjenester av høy kvalitet.

Bli fosterhjem eller besøkshjem?

Et fosterhjem er et hjem som åpner hjemmet sitt for barn og unge som trenger et sted å bo, over et langsiktig perspektiv.

Trygg omsorgsbase

Fosterhjem

Beredskasphjem

Akutthjem

Avlasting for fosterhjem

Avlastnings/ besøkshjem

Oppfølgingstilbud

Ettervern

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.