Barn i Villa - Oslo

Per-Erik Bråthen
per.brathen@solhaugen.no
45404151

Barn i Villa er godkjent for tre plasseringer jf. bvl. §§ 3-2, 4-1 og 5-1.

Huset ligger i et boligfelt på Prinsdal i Søndre Nordstrand i Oslo kommune. Vi legger opp til at barna skal bruke de tilbudene Oslo har å by på, som idrettsanlegg, natur- og friområder,fritidstilbud i bydelen, bibliotek og muligheter for å gå på ski i marka om vinteren. Barn i Villa vil legge til rette for og bistå barna i å ta i bruk de tilbudene som Oslo har å by på.

Boligen består av to bad, kontor og fem soverom i tillegg til et stort åpent kjøkken område som kombineres som kjøkken,spiseområde og oppholdsrom. I forlengelsen av det en åpen stue med god plass til lek og aktivitet. Her utfører våre medarbeidere daglige oppgaver, som inngår i en familie, sammen med barna. Barna har gode muligheter til å oppholde seg på rommene sine og det kan legges opp til at aktiviteter kan skje der.I  1. etasje har vi kontor som også kan fungere som møterom. Vi legger til rette for at møter med samarbeidspartnere og eventuelle familiesamtaler/besøk kan gjennomføres i en av stuene.

Huset har beliggenhet på en avgrenset og skjermet eiendom. Rundt huset er det pent opparbeidet uteområde med plen som gir muligheter for ulike aktiviteter som for eksempel trampoline, sittegruppe til grilling i sommersesongen osv. Barn i Villa ligger i et boligområde med kort vei til natur og friområder, lekeplasser osv. som gir muligheter for både sommeraktiviteter og vinteraktiviteter.

Personalet på Barn i Villa jobber imedleverturnus.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.