Rissa - Trøndelag

Carina Walseth Skarsmo
carina-walseth.skarsmo@solhaugen.no
93 82 23 79

Avdeling Rissa er godkjent for tre plasseringer i henhold til Lov om barnevernstjenester §§ 6-1 og 6-2 for §§, samt 4-1 og 4-2 i påvente av langtidsplassering.

Boligen ligger ca. 500 meter fra Rissa sentrum som er et av to kommunesenter i Indre Fosen kommune. Boligen ligger åpent til på et gårdstun med uthus og stabbur. Det er åker og eng, og derav åpent landskap rundt gården, samtidig som den ligger svært sentralt til. Tomten er stor og gjør at muligheten for aktivitet er stor. Det ligger til rette for å nyte uteområdet med grilling, ballspill og andre aktiviteter i frie omgivelser. Boligen har stor stue, spisestue, romslig kjøkken og to innganger nede. Den har også to bad, seks soverom, og egen leilighet i andre etasje med bad. Boligen er nyoppusset og fremstår som åpen og luftig med moderne materialer og lune farger.

Rissa sentrum har fasiliteter som butikker, skoler, fritidsklubb, ridesenter, treningssenter(som eies av en av våre ansatte), bibliotek, bygdekino med mer. Sentrum ligger i kort avstand fra fergeleie som forbinder Fosen med Trondheim, ca 30 minutters kjøretur.

Vi som jobber på Rissa følger medleverturnus.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.