Sparbytunet - Akershus

Lene Pettit
lene.pettit@solhaugen.no
93 28 19 26

Sparbytunet er godkjent for 4 plasseringer, i henhold til Lov om barneverntjenester  §§ 4-4 i påvente av langtidsplassering, 6-1 og 6-2.

Vi har egen treningshybel som gir mulighet for selvstendighetstrening. Sparbytunet er et sjarmerende hus, som tidligere har vært småbruk og det finnes en tilhørende låve på eiendommen. Vi har en romslig  veranda og et stort grøntområde som brukes mye til aktiviteter både i  vinter- og sommerhalvåret. På den nærliggende avdeling Haugen, finnes det svømmebasseng, fotballbane og skøytebane som barna kan benytte seg av.

Huset er lokalisert på Grindvoll i Lunner kommune.  Det er nærhet til buss og tog. Matbutikker, fotballbaner, kjøpesenter, ungdomsskole og videregående skole, bibliotek og kollektivtransport ligger alle innenfor en radius på 15 km.

Sparbytunet er en stor bolig med flere fine oppholdsrom for ungdommene, blant annet egen aktivitetsstue og et velutstyrt musikkrom. Videre er det stort kjøkken, hvor ungdommene både alene og sammen med voksne, får utfolde seg om de har interesse for det.

Personalet på Sparbytunet jobber medleverturnus.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.