Storesund - Rogaland

Frode Oluf Fraser Berg
frode.berg@oliviasolhaugen.no

Storesund er godkjent for tre barn mellom 13 og 18 år som er plassert jf bvl §§ 3-2 og 5-1.

Storesund ligger i Karmøy kommune, på tettstedet Torvastad. Fra Storesund er det åtte km til Haugesund sentrum og 10 km til flyplassen.

Huset ligger i et boligfelt, men på grunn av husets beliggenhet og størrelsen på tomten er det skjermet beliggenhet fra nabolaget. Det er kort vei til skog og mark med turområder. Til nærmeste ungdomsskole er det 3,5 km. Vi har et samarbeid med Hollenderhaugen kompetansesenter som har ansvaret for skoletilbudet til barn som bor i institusjon og som ikke kan gå på sin nær skole. De kan tilby tilrettelagt opplæring basert på det enkelte barns behov. Til buss og dagligvarebutikk er det gå avstand. Det er et godt tilbud når det gjelder fritidsaktiviteter i nærområdet. Eksempelvis er det ishall, svømmehall, klatrehall, turnhall, gokartbane, tennishall i tillegg til idrettslag som tilbyr fotball/håndball o.l. I Haugesund og i Kopervik (13 km) er det kino, bowling, restauranter, butikker og kafeer samt andre tilbud som finnes i byer. Det er også flere kjøpesenter i nærheten av avdelingen.

Storesund er en stor enebolig med åtte soverom, stue og TV-stue samt tre bad. Det er også en sokkelleilighet i 1. etasje hvor avdelingsleder har kontor i tillegg til at det gir muligheter for samvær m.m.

Personalet på Storesund jobber i medleverturnus.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.