Solhaugen

Bistand i Alle Faser av en Barnevernssak: Erfaring som Ressurs

Vårt team består av svært kompetente og erfarne fagfolk innenfor barnevernsarbeidet. Vi har bred og lang erfaring som spenner over både første-og andrelinje barnevern.

Sep 12, 2023

Vårt team består av svært kompetente og erfarne fagfolk innenfor barnevernsarbeidet. Vi har bred og lang erfaring som spenner over både første-og andrelinje barnevern. Idenne artikkelen vil vi utforske hvordan vår ekspertise kan bistå kommuner i å håndtere utfordrende og komplekse barnevernssaker.

Erfaring som Verdifull Ressurs

Barneverntjenesten står ofte overfor saker som er både utfordrende og kompliserte. Islike situasjoner kan det være en stor fordel å konsultere med erfarne fagfolk som har en dyp forståelse av alle aspekter av barnevernsarbeidet.

Bistand i Alle Faser av Saken

Vi tilbyr vår ekspertise og erfaring for å bistå kommunen gjennom hele prosessen av en barnevernssak. Dette inkluderer veiledningsoppdrag som kan være omfattende og krevende, men som vi er godt rustet til å håndtere.

Løsninger for Vanskelige Oppgaver

Barnevernstjenesten står overfor en rekke utfordrende oppgaver, og det kan være svært nyttig å ha erfarne og pålitelige fagfolk som kan veilede og støtte i å finne løsninger på disse oppgavene.

Erfarne Ledere i Bakhånd

Vi fungerer som erfarne og pålitelige guider for barnevernstjenesten. Vår erfaring er en ressurs som kan bidra til å lede tjenesten gjennom selv de mest komplekse saker.

Økt Trygghet og Mestring

Vår tilnærming er rettet mot å øke tryggheten og mestringen hos barnevernstjenesten i møte med krevende saker. Vi er her for å bidra til bedre resultater og en mer effektiv håndtering av barnevernssaker.

Ta Kontakt med Oss

Hvis din kommune står overfor utfordrende barnevernssaker og trenger ekstra kompetanse og støtte, oppfordrer vi dere til å ta kontakt med oss. Sammen kan vi arbeide for å finne løsninger som tjener det beste for barn og familier i deres omsorg.

Relevante artikler

Nyheter

Møt Team Olivia Fosterhjem på Boligmessen i Bergen og Haugesund

Få gratis billett av oss til boligmessen, og kom innom standen vår.
Jun 26, 2023
Fosterhjem

Kast deg ut i det

I dag står over 250 norske barn i fosterhjemskø. Anita og familien er blant dem som har åpnet hjemmet sitt for å hjelpe. Dét har de aldri angret på.
Jun 26, 2023
Fosterhjem

Rekruttering av Fosterhjem: Steg for Steg

Når det kommer til å introdusere vår rekrutteringsprosess for potensielle fosterhjem, er det flere avgjørende trinn som følges for å sikre at både barn og familier finner den riktige matchen.
Sep 12, 2023
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.