Fosterhjem

Erfaring og Støtte: En Nøkkelrolle i Barneverntjenester

Selv om vi ikke arbeider direkte innenfor barneverntjenesten, spiller vi en avgjørende rolle for å styrke og støtte barneverntjenestene.

Sep 12, 2023

Selv om vi ikke arbeider direkte innenfor barneverntjenesten, spiller vi en avgjørende rolle for å styrke og støtte barneverntjenestene. I vårt arbeid samhandler vi med et mangfold av kommuner, hver med sin egen unike kultur og tilnærming til hjelp.

En Skattekiste av Erfaring

En av våre viktige fordeler er vår evne til å trekke på erfaringer fra en rekke forskjellige barneverntjenester. Denne brede erfaringen gjør oss i stand til å identifisere fellesnevnere som fungerer, uavhengig av hvor vi jobber. Barnevern er en krevende arena, og vi har ansatte med lang erfaring både som sakkyndige og som ledere innenfor tjenesten.

Veiledning og Tjenesteutvikling

Vår kompetanse strekker seg også til oppdrag som veiledning av enkeltavdelinger innen barneverntjenesten. Vi deltar aktivt i kartleggingen av tjenestetilbudene som tilbys for å kunne bistå i utviklingen av tjenestene. Dette inkluderer å engasjere oss i de ulike tjenestene, forstå hva som driver dem, og hjelpe dem med å tilbydet beste mulige tilbudet for barn og ungdom.

Støtte for Alle Berørte Parter

Vår dedikasjon til å hjelpe omfatter alle involverte parter i barnevernet. Dette inkluderer fosterforeldre, biologiske foreldre, og først og fremst barn og ungdom. Vi anerkjenner også behovet for støtte blant de som jobber i barneverntjenestene selv.

Resurser i Tjenestekontoret

Vi er forpliktet til å være verdifulle ressurser innenfor kontorene til barneverntjenestene. Dette betyr å forstå, støtte og hjelpe i arbeidet for å gi de beste mulige forholdene for barn og unge som er avhengige av barneverntjenestene. Vår lidenskaper å bidra til å skape positive endringer og forbedringer for alle som er berørt av barnevernssystemet.

Relevante artikler

Solhaugen

Kartlegging og Endringsarbeid: Verdien av Informasjon i Barnevernet

Når bekymringen rundt et barn blir tydelig i barnevernetjenesten og samfunnet generelt, blir det nødvendig med grundig kartlegging og innsamling av informasjon for å danne en helhetlig forståelse av hva som kreves for at barnet skal oppleve en bedre livssituasjon.
Sep 12, 2023
Solhaugen

Prioritering av Barnas Trygghet: Støtte og Veiledning i Plasseringen

Når det kommer til plasseringen av barn i fosterhjem, er vår øverste prioritet barnas trygghet og velvære.
Sep 12, 2023
Fosterhjem

Kast deg ut i det

I dag står over 250 norske barn i fosterhjemskø. Anita og familien er blant dem som har åpnet hjemmet sitt for å hjelpe. Dét har de aldri angret på.
Jun 26, 2023
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.